OM

Troels Elstrup

Erfaren bogholder til virksomheder – Viborg og Midtjylland

Med en HDR (HD med speciale i regnskab) og mere end 30 års erfaring med professionel bogføring, hjælper jeg primært mindre virksomheder med bogføring, regnskab, moms og økonomistyring. Jeg arbejder som bogholder for dig på freelancebasis. Det betyder, at du kun betaler for de ydelser, som jeg leverer til dig ad hoc.

Økonomisk overblik giver ro i maven

Jeg brænder for at skabe økonomisk overblik. Jeg oplever hver dag, hvordan det giver mine kunder ro og afklaring at gå fra cigaræskemetoden (hvor man putter penge ind på en konto og tænker: Så længe den ikke er tom, går det nok) til at sætte en økonomisk kurs, hvor der er styr på bogføring, moms, budget og rapportering.

Mit fokus er:

  • At tilpasse mine ydelser efter dine behov
  • At sørge for, at du får de fradrag, som du har ret til
  • At der er styr på tingene, så din virksomhed opfylder lovgivningsmæssige krav
  • At hjælpe med økonomistyring, så du kan koncentrere dig om dine kerneopgaver

Bogholder og sparringspartner

Som regnskabsmand og bogholder for din virksomhed er jeg også din fortrolige og sparringspartner, der hellere end gerne trækker i kedeldragten og går med i maskinrummet. – Derfor vil du langt fra opleve mig som en ekstern kontrollant, som er drevet af at dunke dig i hovedet med en løftet pegefinger.

Bogføring til iværksættere og mindre virksomheder

Midtjysk Regnskab har eksisteret siden 2006, hvor jeg startede som freelance bogholder på deltid. Inden da havde jeg arbejdet i nogle af Midtjyllands helt store virksomheder. Her fik jeg lyst til at fokusere på de mindre erhvervsdrivende, hvor jeg i højere grad kan gøre en forskel ved at bidrage med viden og ydelser indenfor økonomi. I dag er Midtjysk Regnskab mit fuldtidsjob og har været det siden 2013.

Freelance bogføring i det midtjyske

Midtjysk Regnskab holder til i Viborg. Du er altid velkommen på mit kontor, men jeg tager også gerne ud til virksomheder i oplandet og byer som Skive, Herning, Randers, Hobro, Ålestrup mv.

Jeg kan godt lide tal, men…

Når jeg ikke sidder begravet i bilag, prøver jeg at få min have til at ligne en have, roder med slægtsforskning eller tester en ny, god rødvin. Jeg er gift og har børn på 13 og 16 år.

Jeg er i øvrigt medlem af NFFB, NetværksForeningen Freelance Bogholdere. 

Skal jeg også hjælpe dig?

Troels Elstrup

Copyright © 2024

MIDTJYSK REGNSKAB